03 Feb 2021

Најљепша добојска честитка

У просторијама ЈУ Угоститељска и трговинска школа Добој 3. фебруара организована је изложба новогoдишњих честитки. Помало заборављене новогодишње честитке оживјеле су у конкурсу „Најљепша добојска честитка“ организованом у сарадњи ЈУ Угоститељске и трговинске школе Добој и Туристичке организације Града Добој. На конкурсу су учествовали ученици свих добојских средњих школа који су  на врло креативан начин  представили разноврсну туристичку понуду града Добој.

Даровити ученици, сарадња са Туристичком организацијом Града Добој те наставни садржаји занимања која образујемо у нашој школи мотивисали су нас на ораганизовање овог конкурса чији је циљ  промоција ученичких умијећа и туристичких потенцијала града Добој. Поносни смо на све ученике који су нас обрадовали својим маштовитим радовима. У складу с критеријумима конкурса, комисија је одабрала и наградила 6 радова. Три најбоља рада, тј.три најбоље  честитке су послале  ученице: Валентина Стојановић из Техничке школе, Софија Букејловић из  Медицинске школе  и Теодора Брестовац из Угоститељске и трговинске школе. Признање за најкреативнију честитку добиле су ученице Стефани Пешић ученица Гимназије „Јован Дучић“ и Алдијана Омеровић ученица Угоститељске и трговинске школе. Најљепши текст краси честитку ученице Анђеле Поповић из Медицинске школе. Захваљујемо се свим учесницима, као и  књижарама „Генијалац“,  „Академац“ и „Бубамара“, ЗТР „Гравограф“ и „Медењаку“ радионици торти и колача које су поред организатора, припремиле занимљиве награде за наше ученике.

Надамо се да ће наши суграђани будуће празнике својим пријатељима честитати на честиткама, које су креација наших ученика, јер према реакцијама свих учесника сигурни смо да ће овај конкурс постати традиционална јавна манифестација нашег града.