23 Jun 2022

БИОГРАФИЈА

Моје име је Теодора Брестовац. Рођена сам 14. маја 2002. у Добоју.

Основну школу завршила сам у свом граду у ОШ. ,,Свети Сава”. Била сам активан и успјешан члан ликовне и хорске секције. Моји ликовни радиви налазили су се на паноима наше школе. Са члановима хорске секције наступала сам на многим манифестацијама у школи и ван ње. Једно вријеме тренирала сам одбојку у клубу ,,Будућност” у Добоју. Шест година сам била активан члан фолклорне секције у КУД-у Добој. Од своје четрнаесте године сам била активан члан Црквеног хора ,,Богољубље”.

Након завршене Основне школе уписала сам се у Угоститељско-трговинску школу, смјер ,,Туристички техничар”. Школске обавезе, у виду оцјена, испуњавала сам са одличним успјехом. Кроз све четири године мога школовања, наставила сам да гајим љубав према ликовној умјетности. Учествовала сам на конкурсу ,,Најљепша честитка града Добоја” гдје сам освојила 2. мјесто . На републичком конкурсу на тему ,,Како бити сигуран на интернету”, освојила сам 2. мјесто. За допринос и успјешну сарадњу са Туристичком организацијим града Добоја, добила сам Захвалницу 29. 05. 2022. године.

Због остварених резултата у учењу, школским и ваншколским активностима изабрана сам за ученика генерације у школској 2021/2022. години.

Добој: 16. 06. 2022.