12 Oct 2020

У сусрет обиљежавању Свјетског дана хране

Уз поштовање мјера и препорука ЈЗУ Института за јавно здравство РС и Министарства просвјете и културе РС, представници Туристичке организације Града Добоја и професори практичне наставе ЈУ Угоститељска и трговинска школа  Добој одржали су састанак у просторијама школе.

Тема састанка је била дефинисање активности поводом обиљежавања  Свјетског дана хране  16.октобра. Ученици и професори  ЈУ Угоститељска и трговинска школа Добој  активно обиљежавају све међународне празнике, поготово оне који су у домену струке и занимања ученика. Туристичку организацију Града Добоја и  школу повезују области дјеловања, те су до сада  много пута сарађивале  на пројектима промоције и развоја туристичких потенцијала нашег града.

Господин Вања Вановац, директор Туристичке организације Града Добој и директор наше школе, господин Предраг Пашић, и овај пут су показали спремност на сарадњу, нарочито због чињенице да је едукација ученика о здравој  храни  и правилним прехрамбеним навикама  сигуран пут ка очувању здравља.