24 Apr 2018

Регионално такмичење у атлетици за ученике (Теслић)

Последње у низу регионалних такмичења на регији Добој у програму МОИ РС за школску 2017/2018. годину било је Регионално такмичење у атлетици за ученике и ученице основних и средњих школа.Организатор такмичења, на градском фудбалском стадиону „Радолинка“, била је ЈУ ОШ „Иво Андрић“ Ђулићи на челу са директором г-дином Бранетом Пеулићем и г-ђом Љиљом Колесник, професорицом физичког вспитања, у сарадњи са наставницима и професорима физичког васпитања цијеле регије.

Регионално такмичење за ученике и ученице средњих школа
Прелијеп сунчан дан, идеална температура, феноменално гостопримство и организација само су допринјели да преко 150 такмичара од првог до последњег тренутка такмичења „не скида“ осмијех са лица, што је њиховим наставницима само дало још већи подстрек за даљи, предан и вриједан рад.
Након доласка свих учесника одржан је састанак организатора такмичења са вођама екипа на којем је утврђен распоред такмичења, а затим се, након постројавања такмичара и интонирања химне МОИ РС, присутнима обратио директор школе који је такмичење прогласио отвореним.

Ред. број Име и презиме Школа
1. Игор Рашић ЈУ СШЦ “Јован Дучић” Теслић
2. Данијел Митровић ЈУ Економска школа Добој
3. Зоран Бешлагић ЈУ Угоститељска и трговинска Добој

 

 

Ученицима који су остварили пласман на републичко такмичење желимо много успјеха на завршници МОИ РС у атлетици која ће се одржати 12.05.2018. године на Сокоцу!